5 dagen leut

- 27 May 2016 door Edwin Timmers -

In het zuiden barst vandaag het carnavalsgeweld los, in grote steden als den Bosch en Maastricht was het overigens gisteren al volop bal. Super-gezellig! vooral voor degenen die carnaval in hun bloed hebben, deze mensen (en ik ken er genoeg) kijken het hele jaar uit naar de 5 dagen vol leut. Wil je als horeca ondernemer eens flink wat extra omzet draaien, zorg dan dat jouw horeca bedrijf een aantrekkelijke stop is voor de vele carnavals-vierders. Het begint natuurlijk met de aan kleding, je interieur is tijdens carnaval een en al feest. Als je niet wilt dat je inrichting tijdens deze dagen beschadigd, plaats dan leuke voorzetwanden en leef je creatief uit.
Tijdens Carnaval komt het niet zo nauw, da's eigenlijk een gouden regel. De gasten zien het niet zo nauw met tijd, biertjes, muziek en sociale contacten. Als ondernemer moet je tijdens deze dagen wat meer incasseren, je kunt het tijdens deze dagen beter niet al te nauw zien. Je inrichting hoeft niet al te keurig te zijn, sterker nog beter van niet. Zorg dat het lekker ongedwongen is en niet te bedacht, de leut zit 'm in de lol van het samen ff nergens aan hoeven denken. Het hoeft dus even nergens over te gaan.

Heb je geen zin in meters bier, maar wil je wel die extra omzet. Doop jouw zaak dan om tot Schnitzel restaurant. Serveer eenvoudig maar lekker en vullend eten zoals bijvoorbeeld Erwtensoep, Schnitzels en friet. Steek een knap menu in elkaar en zorg dat je jouw gasten snel en voordelig kunt bedienen van een goeie bodem, dan wordt het ook leuk voor jou. Zo werkt het in het zuiden tijdens die 5 dagen leut, Alaaf.
terug

Erwtensoep, Schnitzels en friet.