Allemaal show

- 12 May 2016 door Edwin Timmers -

Vandaag was ik in gesprek met theater directeur Harry Salfishberger, van theater de Speeldoos. Tribe zorgde tijdens de zomermaanden namelijk voor een volledige interieur metamorfose van de theater lobby, en Harry en ik wilden nog even bakkeleien over de finishing touch. Helemaal goed, een erg leuke klus voor Remco en zijn gevolg. Al pratende kreeg ik inspiratie voor mijn blog van vandaag.
In het theater is men gewend om alles uit de kast te halen om de gasten of bezoekers een mooie avond te bezorgen, ik bedacht me dat het inderdaad hier letterlijk om de show gaat. Maar ook als je op een heel ander vlak actief bent mag er wel wat meer show zijn vind ik. Zeker als je in de horeca werkzaam bent breekt er weer een tijd aan dat je er wat harder aan zult moeten trekken.

Ik geloof dan ook dat het goed is om een agenda te maken, een show-agenda als je wilt. Want voer eens een showtje op, misschien wel letterlijk. Als je bijvoorbeeld eens een goochelaar uitnodigt om je gasten aan tafel eens te verbazen zorg je er voor dat ze die avond niet snel vergeten. Dat is natuurlijk ook beleving. Ben je niet zo van de show maar niet vies van organiseren, een leuke speciaal-bier avond, wijnproeverij, vinyl top 100, of andere bijzonder evenement levert naast positieve publiciteit vaak extra klanten op.

Een theater avondje zou ook best eens heel goed kunnen werken, je hebt er wel wat lef en creativiteit voor nodig, maar als je bereid bent om wat tijd te investeren zet je jezelf aardig op de kaart.
Maak er dus gerust een show van en kun je best wat hulp of ideeën gebruiken, bel me dan. 073-5325216
terug

theater