Authentiek zijn werkt echt

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Laat zien wat je doet en vooral dat het echt is, authentiek zoals je wilt. Werk met echte materialen en ingrediënten, dat geldt voor hetgeen je je gasten voorschotelt maar ook hoe je het presenteert. Je interieur is hierbij een belangrijke factor. Een goed interieur sluit aan op het verhaal dat je wilt vertellen. Een zomaar thematisch ingerichte zaak, gewoon omdat het ooit wel leuk was om Griekse zuilen te hebben kan dan ook echt niet meer.

Authentiek zijn hoeft overigens niet altijd te betekenen dat je het ambacht eraf druipt, wat overigens wel leuk is hoor, maar het hoeft natuurlijk niet om echt te zijn. Voel je je helemaal thuis in een hippe omgeving, met moderne kunst aan de muren en strak vormgegeven meubels, dan nog kun je daar authentiek in zijn. Geen probleem, als het maar vanuit je hart komt. Je gaat dan natuurlijk geen Schnitzels verkopen, maar goed.

Zorg er dan ook voor dat het klopt, dat het gevoel goed is, da's belangrijk. Geen plastic bloemen op tafel, of juist wel als je Kitsch wilt uitstralen, het moet kloppen. Verdomd lastig hoor ik je denken! Dat klopt, dat geef ik grif toe. Maar als je het goed aanpakt zul je merken dat het meteen z'n vruchten afwerpt.
Bel me gerust voor een vrijblijvend inspiratie gesprek, vind ik leuk.
073-5325216
terug

?cht