Bakkie Leut?

- 15 February 2016 door Edwin Timmers -

Nou? Nee dank je. Want aan de Hollandse kop slappe leut lijkt definitief een einde gekomen te zijn. Met de opmars van de ambachtelijke food concepten kun je dan ook op steeds meer plaatsen genieten van een echt goeie kop koffie. En ook hier zien we weer een verdere ontwikkeling. Kleine koffie merken zijn in opmars, micro branderijen die in kleine oplages bijzondere smaken presenteren worden steeds populairder en de beleving rond koffie concepten is helemaal hot! Mocht je jouw horeca bedrijf, hoe klein ook, eens in de picture willen spelen en je gasten iets bijzonders willen presenteren. Biedt dan eens verschillende smaken koffie aan. Er zijn diverse microbranderijen die je graag verder helpen. Als je nou toch zo'n knappe koffiemachine op je bar hebt staan, nodig eens zo'n echte koffiekenner uit om je gasten een dag van het zwarte goud en mooie koffieverhalen te voorzien. Wedden dat ze het zullen waarderen.
terug

HET ZWARTE GOUD

MET IETS LEKKERS ERBIJ