Beleving, maar WTF is Beleving

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Ik schreef het al eerder, Beleving is het Toverwoord! En als je beleving goed weet toe te passen in je interieur, dan zal het een posieve invloed hebben op je bedrijfsvoering.Maar dan moet je wel weten wat er nou werkelijk bedoeld wordt met beleving.

Door de aankleding van een ruimte, de manier waarop een gast daardoor wordt aangesproken, wordt deze als het ware ondergedompeld in een bewust ontworpen sfeer. Dat heet beleving.
Beleving en sfeer zit in combinaties van kleur, verlichting, muziek, geur en materiaalgebruik. Je zou kunnen stellen dat als de zintuigen opmaal worden geprikkeld je een positieve beleving krijgt.
En dat wil je als gastheer bereiken, toch?

maak dan ook de juiste mengverhouding van deze ingrediënten om een optimaal resultaat te krijgen. Natuurlijk is het belangrijk om eerst te kijken naar wat je wilt uitstralen. Je hebt niks aan een strandbeleving als je op het dorpsplein in Lutjebroek zit. Da's hoogstens leuk voor een gezellige beachparty. Denk goed na wat je wilt uitstralen en bouw daar zorgvuldig je imago omheen.

Da's best nog een hele klus, ik help je er dan ook graag mee.
Bel voor me voor een vrijblijvende afspraak;
073-5325216
terug