Ben ik in beeld?

- 27 May 2016 door Edwin Timmers -

Als je vroeger met je kop op de tv wist te komen dan had je het gemaakt. Er bestonden dan ook maar 2 Nederlandse kanalen. Nederland 1 en 2. Onze zwart wit tv stond in de keuken en op zondag keken we kleurentelevisie bij opa en oma. Mooi, nostalgie, tv was bijzonder en niet voor iedereen weggelegd. Vandaag de dag heeft elke tiener z'n eigen tv kanaal op youtube, met Smartphones worden elke dag duizenden filmpjes ge-upload. Wil je als bedrijf niet achterblijven dan is een eigen youtube kanaal een prima platform om te laten zien wat je in huis hebt.
Je zou een leuke video kunnen maken van de sfeer van je zaak, film een rondleiding door je interieur. Dit geeft je gasten een goede indruk en tevens vertrouwd gevoel wanneer ze je een bezoek brengen. Dit zijn eenvoudige manieren om je bedrijf te promoten. Je hoeft alleen te zorgen dat je Facebook pagina flink wat likes heeft, maar dat is voor een beetje horeca bedrijf peanuts.

Als je het wat professioneler aan wilt pakken kun je ook een video laten produceren. Ga nou geen verkapte reclamespot maken maar probeer je eigen verhaal te vertellen door veel sfeer en beleving te tonen. Hiernaast zie je een video die we een poos geleden voor een restaurant in Waalwijk maakten. We gingen hiervoor op bezoek bij leveranciers en zochten naar de oorsprong van de smaken die de gasten van Kandinsky voorgeschoteld krijgen. Sfeer, passie en gastvrijheid hoef je niet te benoemen, dat voel en proef je als bezoeker meteen.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Doe er je voordeel mee, de techniek is voor iedereen binnen handbereik.
Fijne avond. Overigens kan Tribe je prima helpen bij het maken van een sfeervolle foto of videoreportage. Neem gerust vrijblijvend contact op.
terug

1000 woorden