Bepaal en bewaak je budget

- 18 January 2016 door Edwin Timmers -

Je hebt een geweldig idee en je kunt bijna niet wachten om aan de slag te gaan met de verbouwing van je horeca bedrijf. Dan is er nog 1 ding dat ik je echt met klem zou willen adviseren. Stel jezelf een budget en bewaak het met je leven! Zonder dat je van tevoren een budget stelt moet je in de meeste gevallen namelijk concessies doen en dat wil je niet. Je wilt het interieur waar je van hebt gedroomd en voor het geld wat je beschikbaar hebt.Stel een keihard budget voor je verbouwing. Dit is het, en hier moet het voor worden gemaakt. Accepteer geen stelposten of onvoorziene zaken in de begroting van de aannemer. Ze gaan er vaak overheen! Bovendien scheelt een budget een boel tijd en teleurstelling. Als het idee niet kan worden uitgevoerd omdat het budget niet toereikend is baal je natuurlijk als een stekker. Daarom adviseer ik met klem, stel van tevoren je budget vast en hou je eraan.
terug

OP DE KLEINTJES LETTEN