De Grote Schoonmaak

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Het voorjaar zit in de lucht, je kunt het aan alles merken. Vogeltjes fluiten je wakker, het is langer licht en als het even kan trekken mensen erop uit. Er hoeft maar een straaltje zon te zijn of de terrassen zitten vol. Tijd voor de grote schoonmaak dus. Wij zijn er hier alvast aan begonnen.
En als je zoiets hebt van; 'ik maak hier elke dag alles al goed schoon', dan heb je daar natuurlijk groot gelijk in. Wat ik bedoel is opruimen die boel. Want overal, ja ook bij ons, vind verstrooiing plaats. Dingen die ongemerkt blijven liggen, asbakken op terrastafels die er niet meer uitzien, schroefgaatjes die nooit zijn geplamuurd of reclameposters van een evenement die gewoon blijven hangen. WEG ERMEE.

Het ruimt lekker op, voor je gasten of personeel, maar vooral ook in je hoofd. Laat je mensen daarom mee opruimen, lekker afvoeren en er iemand blij mee maken. Want in deze tijd kieper je iets niet zomaar in de kliko, toch? Waarschijnlijk kom je er door zo'n opfrisbeurt ook achter dat je best eens een ander kleurtje op die muur wilt, of dat die vloer toch echt een boenwas-beurt nodig heeft.

Misschien kom je wel met andere ideeën, wil je je hele interieur zomaar een make-over geven, het zou zomaar kunnen, dan help ik je graag. Maar wat vooral belangrijk is dat je door gewoon even op te ruimen er weer klaar voor bent om er tegenaan te gaan.
succes en laat me eens weten of je er iets aan hebt.
fijne avond.
terug

Fris