De Grote Voorjaarsschoonmaak

- 11 May 2016 door Edwin Timmers -

Het voorjaar zit in de lucht, je kunt het aan alles merken. Vogeltjes fluiten je wakker, het is langer licht en als het even kan trekken mensen erop uit. Er hoeft maar een straaltje zon te zijn of de terrassen zitten vol. Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak dus. Wij zijn er bij Tribe alvast aan begonnen.
En als je zoiets hebt van; 'de werkster maakt hier elke dag alles al goed schoon', dan heb je daar natuurlijk groot gelijk in. Wat ik bedoel is opruimen die boel. Want overal, ja ook bij ons, vindt verstrooiing plaats. Dingen die ongemerkt blijven liggen, door de zon verbleekte plastic asbakken of Melamine terrastafels die er niet meer uitzien, schroefgaatjes die nooit zijn geplamuurd of reclameposters van een evenement die gewoon blijven hangen. WEG ERMEE!

Het ruimt lekker op, voor je gasten of personeel, maar vooral in je eigen hoofd. Laat je mensen daarom mee opruimen, lekker samen versnipperen dat overbodige archief, oude spulletjes afvoeren en er iemand blij mee maken. Want in deze tijd kieper je natuurlijk ets niet zomaar in de kliko, toch? Waarschijnlijk kom je er door zo'n opfrisbeurt ook achter dat je best eens een ander kleurtje op die muur wilt, of dat die vloer toch echt een boenwas-beurt nodig heeft. Nu je de ruimte hebt is zoiets een kleine moeite.

Misschien kom je wel met andere ideeën, kom je op het idee om je hele interieur een complete make-over geven, het zou zomaar kunnen. Het maakt overigens niet uit of je een horeca bedrijf runt of een kantoor of winkelbedrijf hebt. Een opfrisbeurt is universeel en wat vooral belangrijk is dat je door gewoon even op te ruimen er weer helemaal klaar voor bent om er tegenaan te gaan.
succes en laat me eens weten of je er iets aan hebt.
fijne avond.
terug

WEG ERMEE!