Een boom van een horeca interieur

- 14 January 2016 door Edwin Timmers -

Vanmiddag liepen mijn vrouw en ik langs het strand een beetje over koetjes en kalfjes te praten toen ik me opeens een vakantie, of eigenlijk was het studiereis naar Florida herinnerde. Daar ontdekte ik het meest bijzondere horeca interieur dat ik tot dan toe ooit gezien had. Ik had er weliswaar ooit over gelezen, maar om dan zelf te gast in zo'n bijzondere horeca inrichting te zijn is toch net weer anders.
Het imagineering team van Disney had daar een levensgrote Baobob boom nagemaakt, en in deze boom een fantastisch restaurant interieur gebouwd. Werkelijk geweldig, een en al beleving. De hele horeca inrichting ademde de ziel van de boom en uiteraard klopte alles. De sfeer, de gerechten, muziek en bediening, en niet te vergeten de buitenkant, alles was onderdeel van dit bijzondere horeca concept. Wauw, ja dat is het goede woord.
terug

PLANT EENS EEN BOOMPJE