Een Goeie Binnenkomer

- 09 May 2016 door Edwin Timmers -

Een eerste indruk kun je maar 1 keer maken, en als die eerste indruk een Wauw-Moment is, dan is de eerste klap echt een daalder waard. Goed, genoeg spreekwoorden vandaag, want belangrijk is hoe je zo'n geweldige eerste indruk maakt.
Ik geloof dat je met het gevoel, het verschil kunt maken. Raak met de sfeer van je zaak de ziel van mensen en je maakt een verpletterende eerste indruk.
Een geweldig sfeervol horeca interieur hoeft niet met goud behangen te zijn, zorg wel dat het inspirerend is, met leuke nieuwe frisse idee¿n, gekke niet alledaagse decoraties en vergeet vooral de humor niet. Door leuke pakkende teksten in je interieur te verwerken kun je zomaar een lach tevoorschijn toveren. Als je dat lukt heb je bij voorbat gewonnen. Je gasten mogen trouwens best zien dat het echte liefde is tussen jou en het horeca vak.

Wil je echt de puntjes op de i zetten, zorg dan dat een leuke, maar vooral vriendelijke dame (of heer) je gasten welkom heet, draai lekker in het gehoor liggende muziek, zorg voor de juiste verlichting en de subtiele geuren van lekker eten doet de rest.
Tja, dat is in een notendop wel hetgeen waarmee je echt het verschil kunt maken.

Ben je op zoek naar iemand die je verder kan helpen en ook nog eens echte liefde voor dit horeca vak heeft, bel me dan. Ik help je graag. 073-5325216
tot snel.
terug

WAUW-MOMENT