Een inspirerende werkplek

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Maar wat is de definitie van een inspirerende werkplek. Wellicht ligt dat voor iedereen een beetje anders maar hebben ze allemaal wel een gemene deler.Je moet jezelf thuis voelen op je werkplek. Ik kan me sowieso niet voorstellen dat de plek waar je gemiddeld 8 uur per dag doorbrengt bestaat uit een paar gips-wandjes een een systeemplafond. Daar zou ik niet gelukkig van worden.
Toch zijn er legio kantoren waar je niet dood gevonden wilt worden. Tja.

Heb jezelf nog zo'n werkplek en ga je daarom elke dag met frisse tegenzin naar kantoor. Misschien ben je een ondernemer of manager die de zaken best eens anders zou willen aanpakken, begin dan vandaag nog zou ik willen zeggen.
Het is namelijk bewezen dat een prettige omgeving direct invloed heeft op de gezondheid en functioneren van mensen. Het ziekteverzuim gaat er direct van omlaag en de positieve impact qua uitstraling en imago is echt heel groot.

Hou het simpel, heb je een kantoorpand met allemaal aparte ruimtes of liever gezegd hokjes, gooi de zaken dan open.
Kijk eens wat er boven het systeemplafond zit, naar alle waarschijnlijkheid heeft het gebouw zelf meer uitstraling dan zo'n wit raster met gipsplaten.

Ik snap dat het niet zo eenvoudig is dan dat ik het hierboven schets, toch is het minder moeilijk dan je denkt. Laat er een specialist naar kijken en investeer in het idee, dan komt de rest vanzelf. Het is een kwestie van de stap durven zetten. Doe het, je zult verbaasd zijn van de impact.

Bel me voor vrijblijvend advies.
073-5325216

Klik hier voor inspirerende kantoor interieurs van en door Tribe gemaakt.
terug

prettig