Een interieur waarover gepraat wordt

- 18 May 2016 door Edwin Timmers -

Dat zou natuurlijk mooi zijn, als er over jouw interieur of inrichting gepraat wordt. Dan doet het er niet toe in welke branche je actief bent, want als jouw zaak tot gespreksstof leidt dan levert dat een boel gratis publiciteit op. In de horeca niet onbelangrijk, maar ook voor een winkel is het interieur en uitstraling bepalend. Sterker nog, een onderneming met een kantoor inrichting waarover gepraat wordt doet het doorgaans goed bij personeel en klanten. Kijk maar naar bedrijven als Google, Nike, Adidas of zelfs een cateraar als Hutten waar alles uit de kast gehaald wordt om met een bijzonder interieur het de mensen naar hun zin te maken.
Je zou dus best kunnen stellen dat je met een goed interieur een groot gedeelte van je succes bepaald. Het is echt tof als er met bewondering over jouw restaurant gepraat wordt, de aa's en ooh's klinken je als muziek in de oren. Mensen vertellen het verder en je wordt er zelf ook nog eens blij van. Een inspirerende omgeving zorgt namelijk bewezen voor blije mensen.

Niet alleen je gasten worden blij van een mooie zaak. Het is ook goed voor je personeel, letterlijk en figuurlijk. Want gelukkige mensen zijn gezonder, ze hebben minder last van stress en daar profiteer je op deze manier met een leuke inrichting dus dubbel van.

Hoe zorg je nou dat er over jouw zaak gepraat wordt? Daar is niet direct een formule voor, dat zou iets te gemakkelijk zijn en zo werkt het absoluut niet. Er wordt over je gepraat als je anders durft te zijn dan anderen. Daar is geen formule voor. Het zit 'm dus in originaliteit, doe iets wat anderen niet doen en pak het goed aan! Je hebt er dus ook een beetje lef voor nodig, als je geen risico's durft te nemen zal er nooit over jouw restaurant gepraat worden.

Vergeet vooral niet dat het leuk moet blijven, neem jezelf daarom niet al te serieus en zorg dat er wat te lachen valt in je zaak. Je interieur is een afspiegeling van jou als ondernemer en laat zien waar je voor staat. Het is dan ook aan te bevelen om je inrichting met de nodige humor te doorspekken.

Creativiteit, Lef en Humor, dat zijn dus wel zo'n beetje de hoofd-ingrediēnten om te veroorzaken dat erover jouw bedrijf gepraat worden. Opvallen dus, en dat doe je niet met een roomwit interieur, nee dan schilder je met opvallender kleuren. Welke dat dan ook mogen zijn. Zo hingen wij een vliegtuig aan het plafond in een feestzaal, maakten we een bar van een oude Chevrolet in een Cubaanse bistro, bouwden we een meelfabriek om tot evenementen-locatie en legden we een onderzeeër in een voormalig zwembad als kinderspeelruimte.

Ben je er ook aan toe dat er over jouw bedrijf gepraat wordt. Bel me dan gerust voor een vrijblijvende afspraak. 073-5325216
terug

inspirerende omgeving