Eerst Koffie!

- 11 May 2016 door Edwin Timmers -

Het eerste wat ik 's-morgens doe is een bakkie koffie nemen, dan is er niks lekkerder dan de geur van een vers-gemaakte kop koffie. Sterker nog, vaak starten wij al met een kopje zwart goud op bed. Tja zo heeft ieder z'n ding.
Met de komst van steeds meer ambachtelijke Food Concepten kun je overigens ook in de horeca op steeds meer plaatsen genieten van een echt goeie kop koffie. En dat gaat verder dan alleen de bereiding ervan

Zo is er een duidelijke verschuiving te zien van groot naar klein. Mooi.
Kleine koffie branderijen zijn in opmars, micro branderijen die in kleine oplages bijzondere smaken presenteren worden door hun gevarieerde en bijzondere aanbod steeds populairder. De beleving rond deze fijne koffie concepten is helemaal hot! Speel daar als horeca ondernemer zeker nu tijdens de wintermaanden handig op in.

Mocht je jouw horeca bedrijf, hoe klein ook, eens in de picture willen spelen en je gasten iets bijzonders willen presenteren. Biedt dan eens verschillende smaken koffie aan. Want ga maar na, waar kun je, buiten Starbucks nou echt uit verschillende smaken koffie kiezen. Zo onderscheid je jezelf ook met je koffie. Er zijn diverse microbranderijen die je graag verder helpen.

Als je nou toch zo'n knappe koffiemachine op je bar hebt staan, nodig eens zo'n echte koffiekenner uit om je gasten een dag van het zwarte goud en mooie koffieverhalen te voorzien. Wedden dat ze het zullen waarderen.
terug

helemaal hot!