Ff wachten..Pizza!

- 11 May 2016 door Edwin Timmers -

Nou nee, misschien beter van niet, niet wachten, maar begin er vandaag nog mee. Pizza is het deze zomer namelijk weer helemaal. Ben je als horeca ondernemer op zoek naar een nieuwe uitdaging, iets leuks en een product met een echt goede winstmarge, ga dan voor PIZZA.
Doe het wel zoals het hoort, Pizza New Style is authentiek met verse ingrediënten, een lekkere knapperige korst en een vette ambachtelijke presentatie met veel beleving.
Bak je pizza's als het even kan in een echte houtoven, dat proef je en je hebt er meteen een geweldig stuk extra geur- en smaak beleving bij.

Denk out of the box! Want je wilt natuurlijk niet meteen het stempel van de zoveelste pizzeria in de rij krijgen. Probeer dan ook standaard pizzeria clichés te vermijden, dus geen geblokte tafelkleedjes, papieren servetten of chianti flessen aan het plafond. Nee ga voor authenticiteit, bouw een geweldig interieur met stoere materialen waar de sfeer vanaf spat.

Hang bijvoorbeeld een stel hammen te drogen, betegel de voorzijde van je bar met een mooie industriële tegel en speur het internet af naar stoere gebruikte meubels.
Zo onderscheid je jezelf ook d.m.v.je interieur van de bestaande pizza bakkers.
Wedden dat je gasten het fantastisch zullen vinden.

Ciao, Al la proxima volta.
Bel me voor eerst hulp op;
073-5325216
terug

Pizza New Style