Focus on Love

- 04 January 2018 door Edwin Timmers -

Wat je ook doet, focus on love! Want wanneer je iets vanuit je hart doet werkt dat door tot in het laatste detail en betaald zich uiteindelijk vanzelf uit. Als alleen geld verdienen je motivatie is om 's-morgens je bed uit te komen breekt je dat op den duur op. Een interieur wat met liefde is gebouwd voelt gewoon goed. En dat is nou juist waar het om draait, om gevoel. Focus on Love! Alles wat met bezieling gemaakt of gedaan wordt onderscheid zich terecht van een geautomatiseerd product. Het doet er dan even niet toe waarom het gaat, neem bijvoorbeeld artiesten. Degenen die het echt weten te maken en niet minder belangrijk, ook vol weten te houden, zijn altijd degenen die voor 100% houden van hun muziek. Daarom blijken de meeste door de commercie bedachte boy-bandjes, om maar eens een zijstraat te noemen, in de meeste gevallen eendagsvliegen.
Zo'n eendagsvlieg wil niemand zijn, zeker niet als je ervoor kiest om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Daarom is het super-belangrijk om jezelf te focussen op datgene waar je echt in geloofd. Ben je een echt gepassioneerde kok en is vis je grote liefde, focus je dan daarop. Doe bijvoorbeeld zoals Bart van Fishtales. Bart geloofd in duurzame visserij. Om zijn geloof kracht bij te zetten schrijft hij boeken over duurzame visvangst en reist hij de hele wereld over om te bewijzen dat het echt anders kán. Ben je van nature een echte mensen-mens en is gastvrijheid echt iets voor jou, ga dan niet in de keuken staan als je eraan denkt om een horecabedrijf te beginnen. Nee dan moet jij de gastheer of gastvrouw zijn en zoek je een kok die liefde heeft voor zijn vak.

Een interieur flans je ook niet zomaar in elkaar, zoek voor jezelf uit wat je wilt uitstralen. Grote kans dat je in aanraking komt met mensen die je met een snel rekensommetje een scherpe interieurbouw-vierkante-meterprijs weten voor te rekenen. Juist dan moeten alle alarmbellen bij je gaan rinkelen. Als je jouw verhaal door middel van je interieur wilt vertellen wil je natuurlijk geen standaard oplossingen per vierkante meter. Je wilt het voor jou op maat gemaakt, toch? Overigens betekend dit niet meteen persé dat je de hoofdprijs betaald. Kwestie van creativiteit zeg ik altijd. De leukste en gezelligste zaken hebben in de meeste gevallen niet de wereld gekost. Het is een kwestie van karakter, een kwestie van de focus leggen op de juiste plek. Focus on love!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend inspiratie gesprek. Fijne avond.
terug

beleving

per

M2