Have Fun

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Wat je ook doet, Have Fun. Focus je op de dingen die je echt leuk vindt. Je krijgt er positieve energie van en dit breng je automatisch over op andere mensen. Ben je ondernemer in de retail of werkzaam in de horeca, dan heb je een van de meest leuke vakken die er te bedenken zijn. Natuurlijk is het niet elke dag Halleluja maar in de regel is met mensen werken en ze het naar de zin maken een fantastisch vak.
Denk je daar echt niet zo over, dan wordt het echt tijd om of iets anders te gaan doen, of jezelf een andere mindset te geven.
Lopen je zaken niet zo vlotjes, maar serveer je ondertussen al jaren dezelfde dagmenu's of verkoop je zaken waar je eigenlijk niet achter staat en wil je onderhand wel eens iets anders. Dan is het daar nu echt de tijd voor. Wacht niet langer en begin er morgen, desnoods vandaag mee.

De kansen liggen voor het oprapen, je gasten staan op dit moment meer open voor leuke nieuwe creatieve concepten dan ooit tevoren.
Grijp die kans. Het is echt inspirerend om je hiermee bezig te houden en je business te verbeteren.

Elke dag weer ga ik met plezier aan de slag om nieuwe dingen te bedenken. Het is dan ook echt mijn passie om ondernemers te inspireren en samen mooie dingen te maken.
Wil je graag een inspiratie sessie, bel me dan gewoon, dan maken we snel een afspraak. 073-5325216
terug

positieve energie