Het is weer bijna kerst hoor Sinterklaas...

- 16 March 2016 door Edwin Timmers -

Ben je toch al van plan om volgend jaar je interieur eens een opknapbeurt te geven, of wellicht ga je echt voor een heuse interieur make-over. Misschien kun je dan eens een paar weken 'proefdraaien'met kerst.
Of je kerst nou leuk vindt of niet, je ontkomt er niet aan in de horeca. Met kerst zijn er sowieso veel mensen op de been op zoek naar gezelligheid en sfeer. Dus als je het als horeca ondernemer een beetje slim weet aan te pakken en je stopt wat extra energie in de aankleding van je zaak dan kan het je zelfs een boel publiciteit opleveren. Ik geloof sowieso heilig in sfeer, goeie kerstdecoratie kan je sowieso veel extra omzet opleveren.

In New York bijvoorbeeld, pakt Rolf's Bar elk jaar geweldig uit met kerst. De Over The Top kerstversiering zorgt werkelijk dagelijks voor volle bak. Geen bescheiden guirlandes met een paar flikkerende kerstlampjes maar honderden ballen, takken en meters kerstverlichting sieren het plafond, de wanden en zelfs de bar. De gasten vinden het geweldig, ze worden letterlijk ondergedompeld in een grote kerstbowl. Google maar eens op Rolf's Christmas, dan zie je het met eigen ogen.
Laat je vooral inspireren en heb je de kans om ook een echt uit te pakken, ga er voor.
terug

TAAI TAAI