Hooggeëerd Publiek

- 09 May 2016 door Edwin Timmers -

Wellicht kan deze tip je een boel nieuwe gasten en dus extra omzet opleveren in het nieuwe jaar. Probeer het maar eens, en pak je het goed aan dan werkt het echt.
Laat je van je creatieve kant zien en organiseer minimaal 1X in de maand een speciale avond voor je gasten. Vind je dat teveel van het goede, 1X per 2 maanden is natuurlijk ook goed, je moet je er zelf goed bij voelen en er 100% achter staan, dan werkt het.

Heb je een bar of een café, of misschien wel een club, begin dan het nieuwe jaar bijvoorbeeld met een nieuwjaarsreceptie inclusief champagneontbijt. Dat gaat erin als zoete broodjes, wedden dat je je zaak vol hebt op 1 januari.

Later in het jaar zou je Bierproefavonden, een Snertcompetitie, een door je gasten samengestelde Vinyl Top 100, een Stand-up Comedian Night, of een Lady's First avond kunnen organiseren. Kortom, er zijn legio leuke acties en avonden te bedenken. Maar waar het in essentie om draait is dat je in beweging bent, dat er r¿ring in je zaak is.

Heb je een restaurant, dan kun je vast leuke thema's bedenken die ervoor zorgen dat je jouw zaak in de picture speelt. Denk eens aan een avond met allemaal echte Smokey BBQ gerechten, laat een echte slager komen die gepassioneerd over het vlees kan praten.
Misschien moet je het omdraaien en eens een avond zonder vlees of vis organiseren en laat je gasten zien dat je echt niet elke dag vlees of vis nodig hebt. Da's helemaal van deze tijd en wie weet schrijft er de krant wel een leuk stukje over.

Maak een agenda voor je speciale avonden, of misschien worden het wel weken. Je zult merken dat het creatief denken je steeds beter af gaat. En als die trein eenmaal in beweging is dan zul je merken dat het zijn vruchten afwerpt.

Wil je graag dat ik je help om de eerste stappen te zetten. Bel me dan voor een afspraak in het nieuwe jaar. 073-5325216
terug

EEN SNERTCOMPETITIE