Horeca vs Supermarkt

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Al een poosje is pils goedkoper in de supermarkt dan in de meeste horeca gelegenheden, sterker nog de prijzen die de supermarkten hanteren ligt gelijk of soms lager dan de inkoop voor de horeca. In die zin begrijp ik de ergernis van menig horeca ondernemer die zich hier flink aan stoort. Toch geloof ik dat er juist nu volop kansen zijn voor de horeca om het verschil te maken.

Je moet jezelf wel weten te onderscheiden, meters maken met hectoliters aan bier is, op enkele uitzonderingen na verleden tijd. Het is nu meer tijd dan ooit om jezelf te profileren met kwaliteit en originaliteit. Zet als rasechte horeca ondernemer bijvoorbeeld in op het schenken van diverse speciaal-bieren van kleine locale brouwerijen . (die zijn er genoeg te vinden) Bier is back in business! profiteer daarvan. Voor een lekker speciaal-biertje in een mooi glas uitgeschonken mag je ook een mooie prijs rekenen. Daar zit je winst en de uitdaging om er iets leuks van te maken.

Dat leuks-ervan-maken is dan ook een must, zorg ervoor dat je plezier hebt in deze nieuwe manier om jezelf te onderscheiden, pobeer het echt uit te stralen. Da's niet alleen voor de gasten een mooie ontwikkeling, maar ook voor jou en je personeel.
Nu is het echt de tijd, de kaarten worden opnieuw geschut en de horeca leeft meer dan ooit tevoren. Het wordt geweldig.
Succes en heb je behoefte aan een inspirerend gesprek, bel me dan.
073-5325216
terug

Bier is back in business!