Horecava Heeren

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Vandaag op de laatste dag van de Horecava in de stromende regen naar Amsterdam getogen. Gelukkig was het droog in de Rai en zijn we na een gezellige busrit vanaf P15, (De chauffeur was namelijk een rasechte Kastelein) en een lekkere kop koffie bij Henk van onze vrienden van De Arend, kris kras over de beursvloer gaan struinen.
Wat me meteen opviel was de beleving, of eigenlijk het gemis ervan. Ik had gezien de algehele tendens in horeca verwacht meer beleving aan te treffen. De heren standbouwers en hun opdrachtgevers dachten daar waarschijnlijk anders over. Gemiste kans dacht ik nog, maar goed.

Degene die er wel over na hadden gedacht sprongen er dan ook gelijk uit, bij de bakkers, enkele koffiebranders, het pop up restaurant met gerijpt vlees was het veruit het drukst. Je ziet dan meteen dat beleving echt het key Word is, ook voor horeca vakbroeders blijkbaar. Bewijs geleverd.

Andere succesvolle dingen om op te vallen werken natuurlijk altijd, geef eens iets weg opperde ik al een tijd geleden. Dat werkt altijd. Geef je iets heel smakelijks weg, iets helemaal van deze tijd, en ook nog eens door een uiterst vriendelijke en gastvrije meneer. Voila, dan ben je het heertje! Letterlijk deze keer, want toen ik de op groentebasis gemaakte 'bitterbal' proefde kreeg ik een blij gevoel.

Chapeau voor De Heeren Van Loosdrecht, zij maken van deze groentemannekes, zoals ze ze zelf noemen, een schitterend smakelijk borrelgarnituur zonder toevoegingen. Vlees, wat nou vlees, deze mannekes staan hun mannetje ook zonder. lekkerrrrr.

fijne avond.
terug

Succesvol