ILOVEASS

- 23 July 2018 door Edwin Timmers -

Enige jaren geleden bevond ik me in een gezellige bedoening. De uitgelaten sfeer maakte sommigen vrijmoedig, om niet te zeggen vrijpostig. Een vrouw, een paar jaar jonger dan ik, vroeg me opeens of ik een borsten- of billenman ben. Daar stond ik vrolijk te wezen met mijn schuimsnor. Moest ik de vrouw in het algemeen even snel reduceren tot bil en/of borst.
In een fractie van een seconde scande ik haar buitenkant omdat ik het goede, te weten: het sociaal meest wenselijke, antwoord wilde geven. Ze was op beide fysieke aspecten goed voorzien en wel geproportioneerd, dus ik zei dat ik allebei ben: en borst en bil. Dit antwoord vond ze duidelijk te laf. Ze wendde zich van me af. Ik keek ietwat overdreven naar het plafond zodat ik niet ook nog eens betrapt zou worden op het staren naar haar achterwerk terwijl ze van me weg beende.

Een ongemakkelijke en tamelijke zinloze vraag, vind ik. Niettemin kwam ‘ie daarna nog vaker langs. Het houdt mensen bezig, vooral als ze gedronken hebben. Natuurlijk geef ik mijn ogen de kost. Maar meestal zijn het gestes en gedraginkjes die zich voor me innemen. Gevat verweer tegen masculiene arrogantie en vooringenomenheid vind ik charmant. Het maakt me in ieder geval heel nieuwsgierig. Niet met het oog op seks (hoewel sommige starre biologen beweren dat het mannen daarom altijd te doen is). Wel met het oog op plezier.

Op de snelweg vandaag passeerde een sportieve auto van een goedkoper merk. Een jongeman, mid-dertig, achter het stuur. Naast hem een op en top verzorgde jongedame van ongeveer dezelfde leeftijd. Ze zat wat stijfjes in het kuipstoeltje. Prille liefde, dacht ik. De jongeman sprak vanuit zijn gespierde bovenarmen.

Op de achterruit van de auto prijkte een sticker met de tekst ILOVEASS, inderdaad, zonder spaties. I LOVE ASS, oftewel: IK HOU VAN KONT. Zou de man weten wat zijn sticker zegt en, indien ja, zou hij het menen? Zou de jongedame er daarom wat stijfjes bijzitten: onzeker over haar billen?
terug

laf

antwoord