Inspiratie opdoen

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Waar doe jij je inspiratie op als horeca ondernemer? Online is er natuurlijk best het een en ander te vinden, met het FoodInspitrationMagazine voorop zijn er allerlei foodblogs, interieur specialisten, en horeca leveranciers te vinden die het een en ander met je willen delen.
Toch geloof ik dat er niks gaat boven gevoel. het kunnen proeven van een bepaalde sfeer of het ruiken van een BBQ grill. Het voelen van die zachte kussens of het genieten van de prettige akoestiek. Allemaal zaken die de zintuigen prikkelen en dat ervaar je nou eenmaal niet vanachter je laptopje.

Trek er dus regelmatig op uit, kijk rond. Ga eens naar Amsterdam of Antwerpen, heb je wat meer budget vlieg dan eens naar London, Parijs of Barcelona. Even je hoofd leegmaken en je komt bruisend en vol met frisse nieuwe ideeën terug. Heb je de kans om eens echt sfeer te proeven van een evenement als Meatopia ga er dan voor.

Zo ontdek je nieuwe trends en stromingen, bovendien laat het je ook zien welke kant je misschien niet op wilt. Als je een goed gevoel krijgt bij een bepaald concept, probeer je dan eens voor te stellen of het in jouw bedrijf toe te passen zou zijn. Niet meteen beren op de weg zien, er zijn vele wegen die naar Rome leiden, om er maar eens 2 spreekwoorden tegenaan te gooien.

Heb je hulp nodig of wil je graag een vrijblijvend inspiratiegesprek. Bel me dan op mijn rechtstreekse nummer; 073-5325216
terug

Ondek