Inspiratie voor je horeca interieur

- 14 January 2016 door Edwin Timmers -

Tijdens mijn vakantie doe ik altijd inspiratie op voor de concepten die ik bedenk. In veel gevallen krijg ik de beste ideeën als ik even helemaal niks doe, gewoon een beetje rondwandelen en mijn ogen goed de kost geven.Kleurcombinaties waarvan ik me later bedenk ze prima toe te kunnen passen in een horeca interieur komen zo maar ongevraagd voorbij.
Vanmiddag viel mijn oog bijvoorbeeld op een plaatje wat ik al slenterend langs het wad zag. Op de foto hiernaast zie je hoe felgroene, bijna lichtgevende kleuren zich prima laten combineren met blauw en lichtbruin.
Misschien wel leuk om je horeca interieur een schilderbeurt te geven en deze kleurencombinatie toe te passen. Bel of mail me als je graag de bijbehorende kleurnummers in ral kleuren wilt weten.
terug

DOE OVERAL IDEE?N OP