KIP

- 16 February 2016 door Edwin Timmers -

Misschien is het nu niet helemaal 't juiste moment om over kip te beginnen, of juist wel, want kip is echt HOT. Kippenrestaurants met kip aan het spit draaien als een tierelier. Overgewaaid uit Londen vind je in Amsterdam inmiddels 'Van het Spit'. Een mooi puur en ambachtelijk horeca concept met maar 1 hoofdgerecht: KIP! Het idee is simpel, maar doeltreffend. Zorg voor een lekkere variatie aan sauzen en salades en laat de kipjes de rest van het werk doen. Gril ze zichtbaar op een prominente plek in je zaak. Zo heb je 2 vliegen in 1 klap, beleving in je interieur en zien doet natuurlijk verkopen. Je verkoopt alleen hele en halve kippen, de variatie zit 'm in de sauzen en salades. En dat kun je allemaal voorbereiden.
Zelfs als Take Away leent dit concept zich uitstekend. Persoonlijk zie ik er wel wat in, ik eet namelijk liever een lekker gebraden kippetje dan een frikandel. Maar goed, ieder zo z'n ding natuurlijk. Wil je je zaak eens een flinke Boost geven en heb je zin om je gasten iets leuks te bieden zonder dat het een fortuin aan investeringen kost. Denk dan eens aan KIP. Ik help je graag de zaak op te zetten.
terug