Lachen man

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Het leek me wel leuk om uitgerekend vandaag het onderwerp humor aan te snijden. 1 April, kikker in je bil, of wat voor goeie of flauwe grappen je vandaag ook langs hebt zien komen, toch is het belangrijk. En niet alleen op 1 april, neem jezelf dan ook niet al te serieus en verwerk humor in je bedrijf.
Als je wat subtiele grapjes in je interieur weet te verwerken tover je zomaar een lach op het gezicht van je gasten. Plaats een echte lachspiegel bij je garderobe en je hebt gelijk de toon gezet.
Subtiel geinige teksten kunnen het ook prima doen, naast een leuk grafisch effect kan een leuke tekst een mooie aanvulling zijn op het verhaal je wilt vertellen.

Humor in je interieur of in je bedrijf hoef je overigens al te letterlijk te nemen, je zou kunnen denken aan onconventionele interieur elementen. Zo hebben we in het verleden oude telefooncellen, Amerikaanse Chevy's, Scooters, Politiewagens, Engelse Taxi's, opgezette meeuwen, levensgrote Christusbeelden en ga zo maar door in diverse interieurs verwerkt. Allemaal met 1 doel; De lach op het gezicht van mensen bezorgen.

Neem het eens in overweging, het werkt echt.
Fijne avond.
terug

Humor