Leesvoer voor gasten...heerlijk

- 16 March 2016 door Edwin Timmers -

Heb je er plek voor, neem dan direct een grote leestafel. Het is niet alleen een mooi decorstuk in je interieur, je trekt er ook vaste gasten mee naar je zaak. Op deze manier bied je ze even een moment voor zichzelf, een moment om met een lekker tijdschrift en een heerlijke kop koffie even aan de hectiek van de dag te kunnen ontsnappen. Da's toch het geweldige van een horeca bedrijf.
Maak stapels tijdschriften met woonbladen of boeken over kunst en cultuur, architectuur. Leg er voor de kinderen een stelletje strips tussen. Suske en Wiske zijn nog steeds ongekend populair of wat te denken van Kuifje.
Natuurlijk mag op een echte leestafel de krant van vandaag niet ontbreken, heb je de mogelijkheid om 2 of misschien wel 3 dagbladen neer te leggen. Doen dan!

Met een goeie leestafel trek je echt een goed publiek, gasten zullen het weten te waarderen en er zelfs voor terugkomen. Persoonlijk heb ik zo mijn adressen waar ik elke week even wat kranten doorblader en ondertussen geniet van een heerlijke kop koffie met Franse Cognac. Dat is echt even mijn moment, ik doe het al jaren en ik blijf het doen.

Hou je tafel overzichtelijk en (bijna grafisch) opgeruimd. Vermijdt vooral de gratis reclameglossy's waar alleen advertenties in staan. Da's te gemakkelijk en daar loopt dan ook niemand warm voor.
Succes en lees ze. Fijne avond.
terug

Suske en Wiske, Kuifje of roddelblaadjes