Mag het een onsje meer zijn?

- 15 February 2016 door Edwin Timmers -

Even 2 dagen geen blog, maar daar had ik zo mijn redenen voor. Dit weekend was ik samen met mijn vrouw en oudste zoon voor een weekendje horeca inspiratie in Londen. We spotten echt Vette Streetfood tentjes, veel Koffie concepten, uiteraard de echte Engelse Pubs, de hippe Healthy Food concepts en als je in Londen bent dan moet je echt ook even naar Jamie Olivers Barbecoa.

Gelukkig had ik een tafeltje gereserveerd want anders mag je (ook gezellig hoor) wachten in de bar. Wow, wat een sfeer en beleving.
Een werkelijk prachtig donker (en ik ben kritisch ) interieur, een geweldig uitzicht op st. Pauls Cathedral, mooie meubels, grote lederen banken. Wow!
En niet alleen dat, maar we kregen ook even een lesje hospitality.
De Uiterst vriendelijke bediening is als een goed geoliede machine op elkaar ingespeeld. De bestellingen komen snel door en jawel, d'r zit echt smaak aan het eten. Een echte aanrader voor elke horeca ondernemer.
terug