Meer rendement door een fijne werkplek

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Als je het zo leest, dan is het volkomen logisch, toch? Meer rendement doordat je werknemers een fijne werkplek hebben. Want als je werknemers zich prettig voelen in hun werkomgeving dan heeft dat een positief effect. Iemand die zich prettig voelt werkt automatisch harder dan iemand die zijn tijd uit moet zitten.
Zo gaat niet alleen het rendement omhoog, het ziekteverzuim gaat merkbaar omlaag door een prettige omgeving. Een werknemer die fluitend naar z'n werk gaat is minder vatbaar voor stress of andere ziek-makers.
Zo profiteert je hele organisatie van een fijne werkplek, je personeel vindt het cool om op deze plek te mogen werken, zodat het ook gemakkelijker is om aan goede mensen te komen.

Bij Tribal in den Bosch transformeerden we de bijna 100 oersaaie werkplekken tot een vette kantoortuin. We maakten hierbij slim gebruik van veel bestaande elementen in het gebouw, en bouwden op deze wijze een prima betaalbaar maar echt Flex kantoor interieur met diverse leuke horeca aspecten die alom door het personeel worden gewaardeerd.

Alle bovenstaande voordelen werden onlangs geschetst door ceo Frank Trienen. Een echte win win situatie die ik iedereen aan kan bevelen.
Denk er eens over na, of laat je inspireren door een vrijblijvend gesprek.
Bel me gerust op 073-5325216
terug

Profiteert