Moet je kijken

- 16 February 2016 door Edwin Timmers -

Kijk dan, leuk he. Dit soort reacties hoor je als horeca ondernemer natuurlijk graag als het over je zaak gaat. Het is dan ook erg belangrijk. Probeer het voor je gasten interessant te maken, zorg er dus voor dat er iets te zien valt. En dan is het natuurlijk het leukst als ze dat exclusief in jouw zaak kunnen zien.En, ik zeg het er toch maar even bij, zoiets hoeft echt geen fortuin te kosten.

Zo'n reactie bereik je alleen als je een interieur met een niet alledaagse sfeer neerzet. Een bruin cafe is uiteraard een verlengstuk van de huiskamer, maar dat moet je natuurlijk niet al te letterlijk nemen. Want welke huiskamer heeft nou een fruitautomaat of tapkast staan. Dus.
Je moet er een beetje gevoel voor hebben, dit heeft niet iedereen en dat is ook niet erg. Laat de inrichting of aankleding van je interieur in dat geval aan een specialist over.

Een mooi voorbeeld kwam ik dit weekend nog tegen tijdens een lunch samen met mijn vrouw. Het etablissement waar we even een korte stop maakten had (uiteraard goedbedoeld) ook aan sfeer maken gedaan. Alleen kwamen de accessoires en aankleding zichtbaar van de bouwmarkt. Da's net iets te gemakkelijk, iets te voor de hand liggend. Het zichtbaar enthousiaste jonge horeca stel had van dit onderdeel helaas geen kaas gegeten en daarom kwam het ook niet uit de verf.
Echt zonde, want ik durf te beweren dat het een goede sfeer echt extra omzet oplevert.

Een goed horeca interieur of inspiratie advies zou echt het verschil hebben gemaakt. Wil jij niet de plank misslaan, en wel uit de verf komen. Bel me dan op 073-5325216, dan maken we een vrijblijvende afspraak. Fijne avond.
terug

WAUW MOMENT