Niet denken maar doen

- 11 May 2016 door Edwin Timmers -

Soms moet je niet te lang ergens over nadenken maar er gewoon voor gaan. Zoals ook een goed idee zomaar uit de lucht komt vallen kun je ook beslissen om het roer om te gooien. Om je zaak eens grondig te restylen, een mooi nieuw interieur te nemen of om zelfs een heel ander interieur concept door te voeren. Misschien loop je al lang met een bepaald idee rond, nou wat let je. Ga ermee aan de slag. Overigens hoef je niet perse je zaak te willen verbouwen, het kan ook best zo zijn dat je al langer wilt gaan sporten, of die verre reis wilt maken. Ga er vandaag nog voor! het voelt echt goed.
Vaak zijn de besluiten die snel genomen de beste, omdat er niet te veel tijd is besteed aan het bedenken van wat de nadelen ervan zijn of wat er allemaal fout kan gaan. Natuurlijk moet je wel een gedegen plan maken, daar kan ik je prima mee helpen, maar het besluit om die interieur metamorfose die je al zo lang wilt deze keer echt door te zetten kun je vanavond al nemen.

Soms zul je er dingen voor moeten laten, afscheid nemen van oude gewoontes of gewoon stoppen met iets wat je al jaren op een bepaalde manier deed. Geloof me, het werkt bevrijdend en ik kan het weten.
Wij zijn met Tribe ook bewust gestopt met zaken die we al jaren deden maar die niet echt opleverden wat we ervan verwachtten als we er goed over nadachten.

Zo stopten we met meubels voor de particuliere markt, wij zijn geen meubelzaak en willen dat ook niet zijn. Ook stopten we met zelf gordijnen en kussens stofferen voor onze interieur projecten, we hebben een prima stoffeerder gevonden die beter en goedkoper werk levert dan wij ooit zelf konden maken.
We stopten ook met stands bouwen, (wow wat had ik daar een hekel aan), en met de verkoop en productie van veel te dure internet-zuilen waar we de techniek niet van konden bijbenen. Tja, een ding is zeker, ik heb nooit een seconde spijt gehad dat we hiermee gestopt zijn.

Zo heeft ieder z'n ding, en het werkt verfrissend om eens een snel besluit te nemen, of het nou om iets nieuws bouwen gaat of om stoppen met iets wat al lang vastgeroest blijkt. Tip; Lees het boekje De Dip, Van Seth Godin
Bel me morgen gewoon voor een vrijblijvende afspraak als je wilt.
Dit is mijn rechtstreekse nummer. 073-5325216

Fijne avond.
terug

het werkt bevrijdend