Oud & Nieuw

- 18 February 2016 door Edwin Timmers -

Je moet er wel een beetje lef voor hebben, maar als je oude spulletjes op een goeie manier weet te combineren met nieuwe dingen, dan creëer je echt een geweldig horeca interieur.Ben je toe aan een nieuwe vloer, leg dan niet voor het gemak de nu zo populaire vinylstroken van imitatiehout of natuursteen, maar ga voor The Real Thing. Wie weet kun je ergens een restpartij geweldige gebakken plavuizen, of keramiek tegels op de kop tikken en daar een bijzondere combinatie van maken.

En onderscheidend moet je echt proberen te zijn, daarmee maak je het verschil en zullen gasten intu¿tief eerder voor jou zaak kiezen dan voor die van je collega. Mensen komen nou eenmaal graag bij The Place to Be, en als je zorgt dat jij dat wordt kun je niet meer stuk.

Oud en Nieuw combineren is niet alleen tijdloos, maar zorgt ervoor dat er beweging blijft in de uitstraling van je zaak. Heb je een hotel of restaurant, dan is het natuurlijk geweldig leuk als je regelmatig andere combinaties maakt. Heb je alles van dezelfde serie dan ben je snel uit-gecombineerd, zorg dan ook dat je nooit zomaar 100 dezelfde stoelen koopt, maar maak spannende combinaties.

Ik begrijp natuurlijk best dat dit niet voor iedereen weggelegd is, bel me dan ook gerust als je wat hulp kunt gebruiken. 073-5325216
terug

HERGEBRUIK IS HOT