Over Oktober & Bier over BIERIG

- 17 May 2016 door Edwin Timmers -

Ik schreef het al eerder in mijn blog, Bier is Back! en dat bijkt. Heb je als horeca ondernemer deze zomer nog niet echt ingezet op de nieuwe biertrend, zorg dan dat het najaar een beste biermaand wordt. Ja, een Beste Biermaand, dat zou mooi zijn toch. Ik spotte deze week al verschillende posts op diverse social media platforms waar (bok)bierproeverijen werden aangekondigd. Mis deze kans dan ook niet. Je hoeft er je hele tent niet voor op de kop te zetten maar een beetje een 'bierig' interieur zou wel mooi zijn, maar goed.
Oktober is natuurlijk de maand voor herfstbok bier en elk zichzelf respecterend biermerk heeft wel zijn eigen bokbier. Het leuke is dat je als ondernemer veel extra gasten kunt trekken die je op een leuke manier kennis kunt laten maken met veel meer dan alleen (bok)bier. Het zou zomaar kunnen dat je nieuwe vaste gasten aan de herfstbok-maand over houdt. Zo heeft een restaurant waarvoor onlangs het interieur hebben ingericht speciale bierproef avonden. De gerechten zijn dan helemaal op de biersmaken afgestemd.

Even nog over dat bierig interieur waarover ik het zojuist had, zo'n interieur ademt een echte horeca sfeer uit. Het hoeft echt niet persé een bruin café te zijn om als bierig door te gaan hoor. Bierig staat synoniem voor de gastvrijheid en hospitality die een echt horeca bedrijf moet uitstralen. Het is het positieve gevoel dat je krijgt als je erin ondergedompeld wordt. Bierig is ambacht en oorspronkelijkheid. Zorg dat oktober jouw maand wordt.

Heb je behoefte aan een wat Bieriger interieur, bel me dan.
073-5325216
terug

Beste Biermaand