Presenteer jezelf met passie

- 11 May 2016 door Edwin Timmers -

In 1 van mijn vorige blogs schreef ik er al over, een eerste indruk maak je maar een keer. Maar hoe presenteer je jezelf dan en haal je het beste uit jezelf? Ik geloof heilig in authenticiteit, ook hierover schreef ik al menig stukje op mijn dagelijkse blog.Toch werd ik gisterochtend door mijn oudste zoon opnieuw geïnspireerd om er toch weer eens iets over te schrijven.

Klik op het filmpje hiernaast en je zult begrijpen wat ik bedoel met het presenteren van jezelf. Het filmpje dat Tim maakte is het eindverslag voor zijn stage bij Fishtales en bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om jezelf in the picture te spelen. In de eerste plaats zit het filmpje vol met beleving, de beelden spreken voor zich. Daarnaast bevat het een dosis humor en authenticiteit. Het is niet te gelikt en toont een supersnelle blik achter de schermen van het werk dat hij als producer en cameraman het laatste half jaar heeft gedaan.

Natuurlijk is mijn mening gekleurd, Tim is tenslotte mijn zoon, maar als je even verder kijkt dan zie je dat de passie eraf druipt. Niet alleen vanuit het oogpunt van Tim de cameraman, maar ook van Bart, dj BBQ, David Loftus en Jamie Oliver.
Daarin zit de sleutel; Passie. Echte liefde voor hetgeen je doet, en daar ronduit voor uit durven komen. Dan maakt het opeens niet zoveel meer uit wat je doet. Of je nou fotograaf bent, Fishtales verteld, een wereldberoemde topkok bent of in de horeca werkt, alles wat je met passie voor het voetlicht brengt werkt.

Fijne avond.
Bel me gerust als je eens wilt sparren over jouw passie.
073-5325216
terug

de sleutel