Storytelling werkt

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Niet alleen voor het slapen gaan, maar wie een avondje op stap gaat vindt het doorgaans leuk om een verhaal voorgeschoteld te krijgen. Als ondernemer kun je op veel verschillende manieren verhalen vertellen, of je nou een horeca of winkelbedrijf hebt, verhalen vertellen werkt echt.
Je gasten of klanten worden erdoor gegrepen en zullen jouw verhaal doorvertellen, marketing technisch is het dus sowieso een aanrader. Je kunt je inrichting, de uitstraling d.m.v. je interieur laten aansluiten op de producten die je serveert of verkoopt.

Als je een visrestaurant hebt, of bijvoorbeeld vis verkoopt is het leuk als je gasten het verhaal achter de vangst mee kunnen beleven. Geef een leuke draai aan je menukaart en schrijf korte pakkende anekdotes van de vissers. Bekleed een wand met een vette xxl foto van de visvangst of van een karakteristieke vissermanskop.

Dit soort leuke details doen het doorgaans heel goed bij een grote schare gasten. Ga er gewoon mee aan de slag, of bel me om je op weg te helpen.
073-5325216
terug

gegrepen