Van de tuin op je bord

- 15 February 2016 door Edwin Timmers -

Nu we zo langzamerhand uit de crisis lijken op te krabbelen is er definitief een nieuw tijdperk aangebroken. Trendwatchers voorspelden deze nieuwe periode waar meer ruimte zou zijn voor onze vrouwelijke kant. In de horeca heeft deze ontwikkeling al veel moois gebracht. De waardering voor oorspronkelijkheid en ambacht, de Healthy en RAW Food concepten. Allemaal geweldig, maar wat moet je ermee als je een restaurant hebt en niet zomaar alles om kunt gooien.
Misschien is het een leuk idee om je groenten zelf te gaan verbouwen. Daar komt geen interieur verbouwing aan te pas, alleen maar anders denken.

Hier in Brabant is vaak plek genoeg, dus een hoek van de parking is zo omgevormd tot moestuin. Rechtstreeks van de tuin op je bord! zou dat geen mooie slogan zijn waar je de blits mee maakt. Offer desnoods een paar tafeltjes op en creëer een binnentuin met een kweekkas in je zaak. Fijn weekend en word vervolgd.
terug

GA VOOR KAKELVERS