Van Oud naar Nieuw

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Is een van je goede voornemens voor het nieuwe jaar, je zaak een nieuwe look geven? Denk dan eens aan hergebruik. Naast dat het natuurlijk helemaal van deze tijd is om bewust te zijn van hetgeen we allemaal consumeren of weggooien, is het ook een echte uitdaging om vanuit een bestaande situatie iets origineels te bedenken.
Uiteraard weet ik heel goed dat je niet zomaar al die ideeën uit de hoge hoed kunt toveren, maar ik hoop je in deze blog te inspireren om er in elk geval eens over na te denken. Ik help je later graag mee om werkelijk invulling te geven, maar eerst moet je er zelf van overtuigd raken dat dit de manier is om jezelf een nieuw maatpak aan te meten.

Wellicht zal dit een extra motivatie zijn; Je spaart veel geld uit als je hergebruik toepast. Ben je bang om voor geitenwollen sok versleten te worden. Nou, dan loop je dus echt achter en wordt het hoog tijd je opnieuw te oriënteren.

Enkele weken geleden nog sprak ik met een echt horeca ondernemersstel wat wel wat gewend is als het bouwen of verbouwen gaat. En toch klonk mijn voorstel om de bestaande bars niet te slopen, maar slim te hergebruiken ze als muziek in de oren. Uiteraard alles aan de huidige tijd aangepast. Geen gekke reactie, want In 2 minuten hadden ze zo'n 25.000 euro verdiend.

Heb je zelf een bar of andere interieur zaken en heb je plannen deze in het nieuwe jaar te vervangen. STOP, niet zomaar slopen die handel! Kijk eens of je de basis opnieuw kunt inzetten. Bekleed het blad met een ander materiaal, plaats andere panelen, zet de bar op een nieuwe plek en voila, je oude barmeubel is onherkenbaar.

Zo kun je ook naar je bestaande stoelen of tafels kijken, laat ze her-stofferen, zandstralen of in 3 andere kleuren spuiten. Weggooien is echt zonde. Staan ze je echt niet meer aan, bel dan naar Goesten&Goesten, daar krijg je een eerlijke prijs en krijgen je meubels gegarandeerd een tweede leven. Wie weet vind je er meteen een ander beter passend model.

Bel me voor een vrijblijvend inspiratie gesprek. Als jij voor de koffie zorgt, dan breng ik Bossche Bollen mee. 073-5325216

De Beste Wensen Allemaal
terug

Weggooien is echt zonde