VanOudNaarNieuw

- 16 March 2016 door Edwin Timmers -

Wil je na de feestdagen je zaak een nieuwe look geven, denk dan eens aan hergebruik. Naast dat het natuurlijk helemaal van deze tijd is om bewust te zijn van hetgeen we allemaal consumeren of weggooien, is het ook een echte uitdaging om vanuit een bestaande situatie iets origineels te bedenken.
Uiteraard weet ik heel goed dat je niet zomaar al die idee¿n uit de hoge hoed kunt toveren, maar ik hoop je in deze blog te inspireren om er in elk geval eens over na te denken. Ik help je later graag mee om werkelijk invulling te geven, maar eerst moet je er zelf van overtuigd raken dat dit de manier is om jezelf een nieuw maatpak aan te meten.

Wellicht zal dit een extra motivatie zijn; Je spaart veel geld uit als je hergebruik toepast. Ben je bang om voor geitenwollen sok versleten te worden. Nou, dan loop je dus echt achter en wordt het hoog tijd je opnieuw te orienteren.

Vandaag nog sprak ik met een echt horeca ondernemers-stel wat wel wat gewend is als het bouwen of verbouwen gaat. En toch klonk mijn voorstel om de bars te hergebruiken en aan te passen aan de eisen van deze tijd ze als muziek in de oren. Niet gek, want In 2 minuten hadden ze zo'n 25.000 euro verdiend. Heb je zelf een bar en heb je plannen deze te vervangen. STOP!, niet zomaar slopen die handel maar kijk eens of je de basis opnieuw kunt inzetten. Bekleed het blad met een ander materiaal, plaats andere panelen tegen de voorzijde en voila, je oude bar is onherkenbaar.

Zo kun je ook naar je bestaande meubels kijken, laat ze her-stofferen, stralen of in 3 andere kleuren spuiten. Weggooien is zonde. Staan ze je echt niet meer aan, bel dan naar Goesten&Goesten, daar krijg je een eerlijke prijs en krijgen je meubels gegarandeerd een tweede leven.

Ben je nog steeds bang een rommelmarkt imago te krijgen, bel me dan voor een vrijblijvend inspiratie gesprek. Als jij voor de koffie zorgt, dan breng ik Bossche Bollen mee. 073-5325216
terug

RE-CY-CLE