Voel je welkom

- 16 March 2016 door Edwin Timmers -

Dit weekend was ik even in de stad voor wat inkopen en wat lekkers. Altijd gezellig om zo rond de feestdagen verschillende horeca gelegenheden af te struinen.
Het etablissement waar we terechtkwamen voor onze lunch was gezellig, had een sfeervol interieur sfeervol, leuk personeel en een prima kaart. Er was alleen 1 ding wat ik niet goed begreep. De entree leek echt verstopt, en zoiets kost in de stad gewoon omzet. De voordeur zat niet alleen op een voor mij onlogische plaats (aan de zijkant) er stond ook nog eens een levensgrote tuinbank voor zodat we echt even moesten zoeken waar we naar binnen konden.

Gelukkig werd ons geduld beloond met een lekkere lunch, maar toch zette het me aan het denken. Heb je nou ook een entree die op een beetje een onlogische plaats zit en kun je dat niet zomaar 1-2-3 veranderen. Zorg dan voor een goeie en leuke bewegwijzering, door middel van bijvoorbeeld schoolborden en een opvallende loper. Steek de draak met jezelf door er een grap over te maken, dat werkt!
Wedden dat het je positieve input op gaat leveren.

Succes en als ik je ergens mee kan helpen, bel me. 073-5325216
terug

OPVALLENDOEJEZO