Vuurtje Stoken

- 18 February 2016 door Edwin Timmers -

Zeker met dit weer is het heerlijk om een echt houtvuur in je zaak te stoken. Het zorgt voor warmte en sfeer, je kunt eigenlijk best wel stellen dat het leven in de brouwerij brengt. Een mooi haardvuur of houtkachel trekt echt gasten.
Heb je de mogelijkheid om ergens een vuurplaats te maken, doe dat dan deze winter nog, je zult er veel plezier aan beleven.
Hoe leuk is het om je aperitief even samen rond een knisperend vuurtje te nuttigen. Of na een gezellig etentje even nog met z'n alle borrelen terwijl je in het vlammen-spel kijkt.

Niet alleen voor 's-avonds, maar ook overdag is een houtvuur geweldig sfeervol, het heeft echt meerwaarde in je interieur en geeft een authentieke uitstraling. Een echt houtvuur is natuurlijk het mooist, stapels houtblokken die je nodig hebt zijn al een leuk decor op zich. Mocht je dat alles toch te veel gedoe vinden, wat ik overigens jammer zou vinden, dan zijn er ook prima gashaarden die een prima alternatief zijn.
Maar voor de echte stokers onder ons gaat er natuurlijk niks boven het geluid en de geur van een echt houtvuur. Stook ze.
terug