Waak voor rommel en gerommel

- 18 January 2016 door Edwin Timmers -

Gisteren werd ik gevraagd om ideeën aan te dragen om het interieur van een dorpshuis, met name het horeca gedeelte gezellig te maken. Wat me het eerst opviel was de ver-rommeling van de ruimte. Goedbedoelde van thuis meegebrachte decoraties, waaronder schilderijtjes, wandklokken, een stereo, een kastje, etc. leiden tot een rommelig geheel waarin sfeer ver te zoeken is. Deze ver-rommeling zie ik op veel plaatsen, maar met name in openbare gebouwen is het moeilijk om de gekozen lijn vast te houden. Ik zou dan ook willen adviseren om gewoon te beginnen met al het overbodige op te ruimen en vervolgens iemand aan te stellen die het geheel bewaakt. Er is altijd wel iemand die het leuk vindt om zich met interieur bezig te houden. Op deze manier komt het best goed.Bel me gerust om je weer op weg te helpen. 073-5325216
terug

FF OPRUIMEN