Waarom een horeca interieur vaak toonaangevend is

- 15 January 2016 door Edwin Timmers -

Omdat veel horeca ondernemers hun nek uitsteken als het gaat om dingen uitproberen. Een horeca interieur is een perfecte proefvijver om nieuwe trends te testen. Het gebruik van sloophout en led verlichting werd bijvoorbeeld in de horeca het eerst uitgeprobeerd. zo kan ik meerdere zaken noemen die in een goed horeca interieur voor het eerst werden uitgeprobeerd. Kijk maar eens goed om je heen als je ergens een biertje drinkt of in een hippe zaak een hapje gaat eten. Wellicht raak je geïnspireerd. Dit zijn volgens mij enkele bijzondere interieurs die de moeite van het bekijken zijn. Restaurant Promessa Eersel, de Pannekoekenbakker Oost-Kapelle, Café Kerkzicht Nuland, Restaurant Pan & Cook Sint Oedenrode. Kijk voor meer voorbeelden en inspiratie op de pagina horeca projecten van onze website. Veel plezier.
terug

NIEUWE DINGEN UITPROBEREN VERGT LEF & VISIE