Wat doe je met de vloer van je horeca interieur

- 14 January 2016 door Edwin Timmers -

Tja, dat is vaak de vraag, want de vloer in een horeca interieur is in de loop van de jaren steeds belangrijker geworden.Mijn advies is om de vloer van je horeca interieur neutraal te houden, en met neutraal bedoel ik dan weer niet saai. Neutraal wil wat mij betreft zeggen dat je het best voor een tijdloos materiaal kunt kiezen. Neem een betonvloer als voorbeeld. Deze heeft een industriële uitstraling, maar is wel met elke stijl te combineren. Vind je het te kaal in je horeca interieur, dan kun je bijvoorbeeld een Oosters tapijt neerleggen (lekker veel contrast en zorgt tevens voor akoestiek) of stempel de randen met een decoratieve print. Zo'n betonnen basis is altijd goed en een bijkomend voordeel is natuurlijk de prijs, want een betonvloer heb je sowieso nodig als basis. Meer hierover en over akoestiek in je horeca interieur in een volgende blog.
terug

HOU HET NEUTRAAL