Wat staat er op het menu?

- 15 February 2016 door Edwin Timmers -

Wist je dat je beter geen mooie rangschikking in prijzen op je menukaart kunt laten zien? Je gasten gaan dan onbewust toch prijzen vergelijken en wilt natuurlijk dat ze kiezen voor hetgeen ze lekker vinden en niet voor de laagste prijs gaan. Het beste werkt het als je bij elk gerecht iets meer dan alleen de benaming schrijft.
Gebruik superlatieven zoals; Overheerlijke Scampi's, Fantastische Vlaamsche Frieten, Geweldig Ambachtelijk Gebakken Brood, ga zo maar door. De prijzen vermeld je meteen achter je verhaal en dus niet netjes in een rijtje onder elkaar. Maak of laat er leuke visuals bij tekenen en creëer zodoende een menukaart een met beleving. Je zult echt versteld zijn van het resultaat. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor je de presentatie van je dagmenu. Zie het gewoon als onderdeel van je interieur decoratie en genereer zo absoluut meer verkopen. Ik help je er graag mee als je er even niet uitkomt. Bel me op 073-5325216
terug

NIET ALLES OP EEN RIJTJE