Wie Wat Web

- 11 May 2016 door Edwin Timmers -

Je hebt je zaakjes prima op orde, je hebt 't voor elkaar gekregen om van jouw zaak the place to be te maken, zorg dan dat je online verhaal ook klopt.
Je website is geen losstaand ding, al is het technisch nog zo goed gebouwd , als het niet aansluit bij de uitstraling van het bedrijf, dan heb je alleen maar een website. Je website is je visitekaartje, het is vaak het eerste wat je gasten te zien krijgen, een eerste indruk maak je maar 1 keer.

Daarom is het belangrijk dat je gewoon laat zien wat ze van je kunnen verwachten. Maak de zaken niet mooier dan ze zijn, dat draait geheid uit op een teleurstelling.
Een superstrakke website slaat natuurlijk als een tang op een varken als je bedrijf op een klassieke leest is geschoeid. Sfeer is dus ook online het sleutelwoord. Denk er goed over na wat je wilt uitstralen en laat je adviseren door iemand die het grote geheel ziet.

Beter is het nog om te zorgen dat je online echt iets te bieden hebt, dan komen bezoekers naar jou toe en vertellen ze het verder. Geef daarom gratis handige tips op jouw vakgebied. Ben niet te bang om iets prijs te geven, daar maak je namelijk vrienden mee. Sterker nog, als je een goede Facebook pagina opzet heb je zomaar een boel likes te pakken.

Bel me ook hier gerust voor, ik help je graag te communiceren met je gasten. fijne avond en goeie zaken.
Dit is mijn rechtstreekse nummer; 073-5325216
terug

communiceren