Wij knippen & scheren u hier

- 11 May 2016 door Edwin Timmers -

Stel je voor, het is zondagmorgen, een lekkere kop sterke koffie, glaasje van de beste Whisky en een gratis knip- & scheerbeurt. Welke echte vent wil dat nou niet.
Zit de zondagochtend in je horeca bedrijf in een dip, doe dan eens gek en nodig een echte barbier uit om je gasten te voorzien van een gratis knip & scheerbeurt in jouw zaak. Wedden dat er binnen de kortste keren een rij voor de deur staat en dat je er de krant mee haalt.
Als je zo je zondagmorgen een flinke boost kunt geven, heeft dat voor de rest van de zodat, misschien zelfs wel de hele week een gunstig effect.

Als horeca ondernemer moet je dan ook creatief zijn, een beetje durf hebben en dus zul je eens buiten de gebaande paden moeten gaan. Probeer een verhaal te vertellen met je bedrijfsvoering. Sorytelling heet zoiets, en het werkt echt! Wat jouw verhaal dan ook moge inhouden. Zet bijvoorbeeld zoals hierboven omschreven een groot bord buiten met de tekst; Wij Knippen & Scheren u Hier! en je hebt gegarandeerd de aandacht.

Heb je niet het budget om je hele zaak om te gooien incl. interieur verbouwing, denk dan eens serieus over zo'n actie na. Sterker nog als je me belt voor een afspraak dan stel een ik zo'n geweldige vintage kappersstoel gratis ter beschikking.
Gewoon doen want geloof me, Storytelling werkt echt.
terug

Gewoon doen