Zo, dat ruimt lekker op

- 11 May 2016 door Edwin Timmers -

De zomer hangt in de lucht, al wil de temperatuur nog niet altijd meewerken, je kunt het aan alles merken. Vogeltjes fluiten je wakker, de dagen duren lekker lang en als het even kan trekken mensen erop uit. Er hoeft maar een straaltje zon te zijn of de terrassen zitten vol. Ben je er dit jaar nog niet aan toe gekomen dan wordt het nu dus echt tijd om eens ff lekker op te ruimen.
En als je zoiets hebt van; 'de werkster maakt hier elke dag alles al goed schoon', dan heb je daar natuurlijk groot gelijk in. Wat ik bedoel is opruimen die boel. Want overal, ja ook bij ons, vindt verstrooiing plaats. Dingen die ongemerkt blijven liggen, door de zon verbleekte plastic asbakken of Melamine terrastafels die er niet meer uitzien, schroefgaatjes die nooit zijn geplamuurd of reclameposters van een evenement die gewoon blijven hangen. WEG ERMEE!

Het ruimt lekker op, voor je gasten of personeel, maar vooral in je eigen hoofd. Laat je mensen daarom mee opruimen, lekker samen versnipperen dat overbodige archief, oude spulletjes afvoeren en er iemand blij mee maken. Want in deze tijd kieper je spullen natuurlijk niet zomaar in de kliko, toch? Waarschijnlijk kom je er door zo'n opfrisbeurt ook achter dat je best eens een ander kleurtje op die muur wilt, of dat die vloer toch echt een boenwas-beurt nodig heeft. Als je toch bezig bent is zoiets een kleine moeite.

Misschien kom je al ruimende wel met andere ideeën, smeed je plannen om je hele interieur een complete make-over geven, het zou zomaar kunnen. Het maakt overigens niet uit of je een horeca bedrijf runt of een kantoor of winkelbedrijf hebt. Een opfrisbeurt is universeel en wat vooral belangrijk is dat je door gewoon even op te ruimen er weer helemaal klaar voor bent om het zomerseizoen in te gaan.

Succes en laat me eens weten of je er wat mee kunt.
fijne avond, oh ja, bel me gerust om te brainstormen over je plannen.
Dit is mijn rechtstreekse nummer; 073-5325216
terug

opruimen die boel