Interieur Booster

Verandering van spijs in roerige tijden

Het zijn roerige tijden! De gevolgen van Corona zijn overal merkbaar. Stijgende prijzen van grondstoffen en tekort aan personeel zijn voor veel ondernemers een serieuze uitdaging. Toch wil je je gasten en de mensen die voor je werken, maar zeker ook jezelf, graag iets nieuws bieden. Verandering van spijs doet namelijk eten, een nieuw interieur heeft vaak hetzelfde effect. Als een compleet nieuwe inrichting er op dit moment even niet inzit, kun je met een goed doordachte interieur make-over toch het verschil maken.

Zelf aanpakken, maar met een professionele uitstraling

Wanneer je een interieur make-over zelf, maar toch professioneel wilt aanpakken, kun je niet zonder een doordacht plan van een specialist. Is er even geen budget voor een compleet uitgewerkt interieurconcept, maar wil je wel beslagen ten ijs komen, boek dan onze interieur booster.

Een echte make-over

De Tribe interieur booster is een creatieve, intensieve interieur sessie van een volle werkdag waarin we je meenemen in de wereld van interieur design. In een zgn. snelkookpansessie, nemen 2 van onze interieur professionals het complete interieur, in 1 dag onder de loep. Onze interieur booster geeft ondernemers originele ideeën en inspiratie voor een vette make-over.

Door ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van bijzondere interieurs, zien we vaak dingen waar ondernemers zelf blind voor zijn. Een frisse blik stelt ons in staat om in een zeer korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Op deze manier kunnen we in 1 werkdag hét idee voor een complete interieur make-over presenteren;

De Tribe interieur booster

Dit kun je verwachten;

 1. Kennismaking ter plaatse.
 2. Het bespreken van de wensen van de ondernemer en het personeel.
 3. Een analyse van het huidige interieur met al zijn voors en tegens.
 4. Een gezamenlijke Design Thinking sessie met de ondernemer en het personeel.
 5. * Design Thinking is een proces waarbij we met de groep kijken naar het verfijnen en verbeteren van het project, product of initiatief, hierbij staat de gebruiker en zijn behoeftes centraal. Design Thinking draait om het begrijpen van de mensen voor wie een product of dienst ontwikkeld wordt.

 6. Het ter plekke maken van diverse schetsen en tekeningen door onze interieurontwerper.
 7. Het samenstellen van een materiaal voorstel.
 8. Het maken van een kleuradvies.
 9. Het presenteren van een professioneel idee voor jouw interieur make-over
Interieur booster

Vaste prijs

Wij bieden de Tribe interieur booster aan voor een vaste prijs;

1 dag; € 2.500,00 excl. BTW

 • De Tribe interieur booster omvat geen werk- of productie tekeningen
 • Complete Tribe maatwerk interieur concepten op aanvraag
 • Meerdere dagen en maatwerk op aanvraag.

Handig handvat

De Tribe interieurbooster geeft je een handvat waarmee je zelf aan de slag kunt. Een goed vormgegeven interieur heeft bewezen een positieve invloed op iedereen die er vertoeft . Daarom is er de Tribe interieur booster voor horeca ondernemingen, kantoren, instellingen, multifunctionele accommodaties, jongerencentra en theaters.

Neem vrijblijvend contact met me op, dan maken we snel een afspraak.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren