20140801-blog-horeca-inrichting-hergebruik.jpg
Niet meteen weggooien dat oude horeca interieur
- 01 augustus 2014 -
Niet alleen omdat weggooien zonde is, maar omdat je oude horeca interieur gewoon geld oplevert. Je oude tafels of barmeubel kun je vaak met beperkte middelen onherkenbaar en toch met weinig kosten veranderen. Zo maak je slim gebruik van de ingrediƫnten van je oude horeca interieur. Natuurlijk zijn sommige zaken tot op de draad versleten, en je hoeft natuurlijk niet alles te hergebruiken maar het is de kunst om de juiste zaken met elkaar te combineren. Op deze manier krijg je naast een goed gevoel, een horeca interieur met een ziel. En da's natuurlijk super belangrijk, een horecabedrijf met bezieling met lekker veel karakter. Voor je vaste gasten is het zeker minder schrikken en je hebt ook nog eens een mooi verhaal te vertellen.
Probeer het eens, het zal je echt verrassen en natuurlijk help ik je graag verder mocht je niet weten waar te beginnen. Veel succes en plezier.




INTERIEURS MET KARAKTER
menu