20140822-blog-horeca-interieur-met-een-ziel.jpg
Een goed horeca interieur heeft een ziel
- 22 augustus 2014 -
Een goed horeca interieur heeft een ziel. Het zorgt voor persoonlijkheid en schept vertrouwen en herkenbaarheid bij gasten. De ziel van een goed horeca bedrijf zit overigens niet alleen in een geweldig horeca interieur maar ontstaat ook door de mensen die er werken, de producten en de gastvrijheid. Zorg voor een goede balans en een concept wat goed voelt, dan wordt je gegarandeerd succesvol. Een bruin cafe kan het zich bijvoorbeeld prima veroorloven om een matige bak koffie te verkopen, gewone filtermaling zeg maar. In een echt bruin cafe kom je niet voor het horeca interieur maar voor de gezelligheid, daar is het lekker knus met warme kleuren, een houtkachel, een goed glas bier en een fantastische kastelein met een geweldig wijf. Het hele concept bruin cafe is een verlengstuk van de huiskamer. Dit principe is op elk thema of onderwerp toe te passen, als je het maar met bezieling doet. Succes verzekerd.




DE MENSEN MAKEN DE ZIEL
menu